Reviews


4 sterren na 207 reviews
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-1-2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2-1-2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 30-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 30-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 30-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Lekkere pizza's, maar wel iets wat vettig. 29-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd zijn de pizza's rijkelijk belegd, vers en warm bij aflevering. Altijd ruim binnen de afgesproken tijd. Voor ons geen andere pizza's dan die van Sandro Amersfoort. 28-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
20-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
18-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 16-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Pizza heerlijk, maar bezorging duurde erg lang. Verder vreemd dat de 5% korting bij online bestellen niet is klopt 14-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Aardige bezorger en een goede pizza! Mijn pizza werd ook snel geleverd. 8-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekkere pizza's. Razendsnelle bezorging. Vriendelijke bezorger. 6-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
30-11-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Pizza was heel vochtig doordat hij was ingepakt met aluminiumfolie. Daarnaast was de pizza met veel groenten ook vochtig, logisch maar door de dunne bodem hingen de pizzastukken meteen slap bij t eten. Smaak was goed 29-11-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
24-11-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Pizza’s waren beide heel erg zout en daardoor niet bijster lekker 23-11-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
22-11-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-11-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De bestelling was er vlot en de pizza's waren loeiheet. Maar veel te zout en niet-gekruid. De bodem is matig. De salade was niet aangemaakt. Was eerste en tevens laatste bestelling bij Pizza Sandro Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De pizza's waren lekker van smaak, maar de bodem was slap en waterig. 8-11-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8-11-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijke pasta, en keurig op tijd bezorgd! Zelf de salade was lekker... Pizza Sandro = Top! 8-11-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 4-11-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle levering. Prima pizza! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 4-11-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekkere pizza, keurig op tijd en warm. 2-11-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het eten was heerlijk. De website is nieuw en veel fijner om te bestellen. 30-10-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
25-10-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-10-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-10-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12-10-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Hele geode en smaakvolle pizza's, met een geode service! 10-10-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 7-10-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Erg vettig, waardoor de pizza erg nat was en slap. 15-9-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima pizza's. Heerlijk heet bezorgd! 13-9-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik koos op mijn pizza extra olijven, maar kon niet tussen groene of zwarte kiezen. Helaas kreeg ik dus de zwarte die ik niet lust. Verder prima pizza en goede service! 10-9-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle bezorging en een lekkere pizza, top! 8-9-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top! 5-9-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-9-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Fruiti di mare was erg flauw. Veel vis echter geen verse vis. Liever minder belegd maar dan wel met verse producten. Bodem prima. 27-8-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Goede verse pizza , mooi opgemaakt 23-8-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd goed! Als je de pizza gesneden wil hebben, gewoon even vragen :) 21-8-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 12-8-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De pizza met ham was enorm zout helaas, ook nadat ik de ham er af had gehaald. Slechts een klein stuk opgegeten. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 5-8-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 5-8-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
23-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Zou handig zijn als ik bericht krijg van de verwachte aflevertijd. Zeker als het druk is. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 22-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
19-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
16-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 15-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk warm eten. 14-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk warm eten. 14-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
7-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
27-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ik zie niet de hele regel van de pizza met de ingredienten 19-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
16-6-2018
Pizza Sandro 4 sterren na 207 reviews
Pizza Sandro