Reviews


4 sterren na 218 reviews
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Zou handig zijn als ik bericht krijg van de verwachte aflevertijd. Zeker als het druk is. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 22-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
19-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
16-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 15-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk warm eten. 14-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk warm eten. 14-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
7-7-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
27-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ik zie niet de hele regel van de pizza met de ingredienten 19-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
16-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
15-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De pasta was heerlijk. De mozzarella die in de salade zat was niet lekker, terwijl ik mozzarella normaal erg lekker vind. Jammer. Het eten was nog lekker warm toen het bezorgd werd. De bezorger was vriendelijk. 15-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
authentiek italiaans, heeft goed gesmaakt, zowel de pizza als pasta 15-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
pizza wes erg lekker maar had wat warmer gemogen. zeker voor een calzone. maar zeker een aanrader 14-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze keer was de Calzone Carne zeer matig; minder gevuld en bijna smakeloos. Ik miste ingredienten of waren matig aanwezig. Ook het deeg was anders, net te droog en bijna krokant. Terwijl ik deze pizza altijd speciaal bij u bestel omdat u de beste heeft/had. Is er een nieuwe kok in dienst misschien? 5-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Erg smakelijke pizza en snel bezorgd Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 3-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De bezorger vroeg om een fooi. Aangezien er al extra betaald was voor bezorging wekte dat verbazing. Niet eerder meegemaakt bij bestelling. Website: bij invullen formulier, sluit het formulier bij wijziging (bv afhalen/bezorgen). Gelukkig worden sessie gegevens wel bewaard. Dus je kan via knop ‘bestellen’ weer verder waar je gebleven was. Op website is onduidelijk dat je ook kan afhalen. Die optie wordt pas duidelijk bij het invullen van bestelformulier. 2-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
2-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De pizza was niet warm meer toen die werd bezorgd. 2-6-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
25-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
25-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
23-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
23-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
19-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
19-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
18-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
16-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Lekkere pizza! Rap gebracht! Aanrader. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 13-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
niet alle ingredienten die op de pizza/pasta zitten staan op de site. dit is uitgedrukt door (..., a..., ch..., enz) op het moment dat het a... is het onduidelijk of je anchovis of ananas bedoeld. 11-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
goed gevulde calzone, echter vond ik er persoonlijk weinig smaak aan zitten. Toen ik hem doorsneed veranderde mijn calzonepizza in een calzone in een bord met soep zoveel vocht kwam eruit. hoort dat? 11-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
4-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
was nog beetje slap 3-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Pizza was wat zompig en ondoorbakken. 2-5-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
27-4-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
24-4-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
makkelijk en duidelijke website. Snelle bezirgservice. Pizza en calzone waren heerlijk warm. Calzone is een echte aanrader. goed gevuld en krokante deeg. Ga zo door en houdt de kwaliteit hoog zoals deze nu is. 21-4-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De pizza was goed, door de wat grotere afstand was deze echter niet helemaal warm meer, wat natuurlijk niet zo gek is Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 8-4-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
28-3-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
1 ster is matig? zeg maar ronduit slecht! Bezorging vond pas na meerdere malen bellen plaats, eten was koud. Vertraging van meer dan een uur. 27-3-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Pizza met verse ingrediënten, snel en warm bezorgd. De calzone pizza mag meer vlees en saus en minder uien. Extra kosten voor betaling met bank is een verrassing! Tevens zou bezorging gratis moeten zijn. 23-3-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
20-3-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
17-3-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
15-3-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hebben bijna een uur op onze pizza’s moeten wachten. Dat is echt te lang. 13-3-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10-3-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 4-3-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 4-3-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
3-3-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Beste Pizza Sandro, We hebben voor het eerst bij jullie besteld, maar de pizza prosciuto had geen prosciuto maar gewone ham en geen champignons, wel de extra artichok (heel veel) maar dat was niet echt lekker. De pizza hawai had een verbrande korst. Jammer want verder waren de pizza’s best lekker. Met vriendelijke groet Fam Maij 19-2-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Jammer dat àlweer de Funghi op de pizza prosciutto e funghi ontbrak. 19-2-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 18-2-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij verhuizen (helaas) naar ver weg.. en de pizza van Sandro gaan wij echtmissen! 17-2-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
16-2-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10-2-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9-2-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer vriendelijke bezorger. Snelheid van bezorgen verbaasde mij ook, erg snel. Lekker gegeten. 7-2-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles weer dik in orde! 31-1-2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
29-1-2018
Pizza Sandro 4 sterren na 218 reviews
Pizza Sandro