Reviews


4 stars after 294 reviews
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vulling erg lekker, maar korst een beetje taai, niet erg knapperig. 4/1/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beetje vreemd dat zij geen Corona maatregelen nemen. Voor de rest prima 3/31/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keep up the good work! 3/30/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizzas en goede service! 3/30/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging! 3/27/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Soms moeilijk om je bestelling af te ronden en verstuurd te krijgen. Verder prima service en goede kwaliteit eten 3/27/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was keurig en snel! Ik vind de slappe bodem minder lekker dan de vroegere knapperige bodem. Beleg e.d. zijn wel erg lekker, was wel verbaasd dat er ham op de "Sandro" zat. Eén van de pizza's had een zwarte krulhaar er op, dat was niet fijn. 3/19/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/14/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ons eten is nooit bezorgd. We hebben het opgehaald, omdat we na 1.5 uur nog steeds onze pizza's niet hadden gekregen.. 2/29/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was ruim 20 minuten te vroeg, dat was erg jammer omdat we nog aan het wachten waren op mensen die nog niet thuis waren. 2/27/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/21/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn lasagne was veel te zout! En daardoor al snel klaar met eten. Dat was jammer want verder ging de bestelling prima! 2/13/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben beter gewend van Sandro. Een pizza zak haar in en de tiramisu werd niet mee geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het enige wat ik op wil merken is, misschien een bericht dat de bestelling is ontvangen en in behandeling is genomen! Ik zag dat het afgeschreven was maar misschien een seintje dat het oké is! Nu moest ik maar afwachten of het goed was gegaan! Verder heerlijke pizza zoals altijd! 1/24/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/24/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ouderwets lekker! 1/23/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, fijne bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/25/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/25/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd een heerlijke pizza en aardige bezorgers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De website is erg onduidelijk qua relatie tussen producten en winkelmand. Daardoor liepen wij een pizza mis.... 11/22/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/13/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/1/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/1/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza, prima vlot bezorgd 10/29/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben beter gewend van Sandro 10/9/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/4/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde lang, maar men belde wel netjes 2 keer om dat door te geven. Verde heerlijk pizza's. 9/27/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/26/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging . Pizza superlekker, vers, zoals je wilt dat een pizza is! 8/24/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker Zeker de verse groenten in de Calzone This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, warme en lekkere pizza! 7/23/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top 7/23/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was helemaal door elkaar geschud, alle ingrediënten lagen in de doos naast de pizza. 7/8/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slappe pizza met te veel erop gesmeten groente. Ziet er niet smakelijk uit en was ook niet heel lekker. 7/5/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Er was aangebeld bij ons huisnr volgens de bezorger maar wrschlk toch echt verkeerde huisnr geweest, bij check bleek de bel het echt te doen. Is zonder gedoe meteen hersteld, top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en snelle service via online bestelling. Top! 6/27/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Tussen 19.15 en 19.30, alleen om 18.50 al voor de deur?! Gulle lach dat wel. Snelheid van leveren staat bij mij niet voorop, een top pizza wel! Calzone kwam erg veel vocht uit. 6/20/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was helaas niet knapperig maar wat taai. Was bij eerdere bestelling wel goed 6/19/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/14/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/11/2019
Pizza Sandro 4 stars after 294 reviews
Pizza Sandro