Reviews


4 stars after 339 reviews
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bevestigingsmail kwam na een half uur pas binnen. Verder alles top! 8/13/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/1/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende bezorging en heerlijke pizza. Bij het bestellen is het alleen heel onduidelijk dat je het formaat moet aangeven voordat je de pizza kan bestellen. De extra kosten voor IDEAL zijn achterhaald, zeker in coronatijd, en dat je ook bij een bestelling van boven de 20 euro nog bezorgkosten betaalt, vind ik overdreven. Maar de pizza's waren heerlijk en goed warm en de bezorger was heel vriendelijk. 7/31/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great pizza and fast delivery! 7/29/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd goed! 7/29/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was zeker erg lekker echter er miste wel extra ingrediënten die ik had gevraagd! Maar des al niet te min een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, zeer vriendelijke bezorger! Geweldig! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza maar nu al de tweede keer dat het minstens 55 min duurt voor ze bezorgd zijn. Jammer. 7/10/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en een prima pasta en pizza, goed op temperatuur en goed van smaak. Restaurantkwaliteit. 6/26/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was netjes en op tijd, daar tegen het eten was slecht . 6/25/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service! Pizza’s waren lekker en goed warm. Tip voor de website, als je naar de winkelpand gaat en kiest voor verder winkelen dan kom je nu niet automatisch bij het menu terug. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voorheen altijd uitstekende pizza’s. De afgelopen maanden is de kwaliteit van de pizzabodem veel minder. De pizza’s (we hadden er vandaag 4) waren niet allemaal even goed belegd. Een van de pizza’s was belegd met ruim voldoende garnalen, maar helemaal vochtig. Al met al geen aanrader meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Site is niet heel handig ingericht. Duurde even voordat bestelling gereed was. 6/19/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bodem was deels aangebrand. 6/12/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd, lekker warme pizza 6/11/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was niet goed randen waren zacht en de bezorging was niet snel 6/10/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza, met name de Hawaii, was veel te pittig 6/6/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima tevreden. Warme pizza’s en goede smaak. Bijzondere service in ons geval. We waren een pizza vergeten te bestellen en deze werd binnen 10 minuten alsnog gebracht. Super service👍 Veel dank daarvoor. 5/25/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snelle levering! 5/15/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zie mijn contactformulier op jullie website 5/14/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bijzonder snelle en correcte bezorging. Goed pittige spaghetti. 5/11/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd. Pizza’s goed warm en lekker! Onze favoriete pizzeria. 5/7/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizzas 4/24/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/21/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas wel olijven besteld en betaald, maar niet op de pizza gevonden... 4/17/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's 4/9/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vulling erg lekker, maar korst een beetje taai, niet erg knapperig. 4/1/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beetje vreemd dat zij geen Corona maatregelen nemen. Voor de rest prima 3/31/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keep up the good work! 3/30/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizzas en goede service! 3/30/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging! 3/27/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Soms moeilijk om je bestelling af te ronden en verstuurd te krijgen. Verder prima service en goede kwaliteit eten 3/27/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was keurig en snel! Ik vind de slappe bodem minder lekker dan de vroegere knapperige bodem. Beleg e.d. zijn wel erg lekker, was wel verbaasd dat er ham op de "Sandro" zat. Eén van de pizza's had een zwarte krulhaar er op, dat was niet fijn. 3/19/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/14/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ons eten is nooit bezorgd. We hebben het opgehaald, omdat we na 1.5 uur nog steeds onze pizza's niet hadden gekregen.. 2/29/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was ruim 20 minuten te vroeg, dat was erg jammer omdat we nog aan het wachten waren op mensen die nog niet thuis waren. 2/27/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/21/2020
Pizza Sandro 4 stars after 339 reviews
Pizza Sandro