Reviews


4 stars after 558 reviews
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/2/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kun je svp de factuur mailen van de bestelling? Rohan Koetse bedrijf TACQ Consulting, bestelling 22/11/2022 11/22/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Binnen een half uur na bestelling bezorgd, heerlijke pizza's! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/1/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De laatste tijd Mistber vaak een onderdeel van de bestelling of zit er iets op wat niet besteld is, Vorige keer geen verse peper, deze keer op beide pizza’s pesto terwijl dat maar bij 1 pizza was gevraagd. Bezorger was wel heel netjes; bel deed het niet maar hij belde keurig naar mobiel en bleef ook wachten tot we bij de deur waren 9/2/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza is was lekker vers en heerlijk van smaak. Bodem van de pizza was precies goed en krokant. En een snelle bezorging! 9/2/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al jaren de lekkerste in de regio 8/24/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur gewacht op een grote bestelling. Volgens mij waren ze pas na het bellen er aan begonnen. Pizza's waren heel brood-achtig en niet echt lekker. Bij de helft van de pizza's waren de extra toppings vergeten, en bij het vervoeren zijn ze denk ik scheef gehouden want alles zat aan 1 kant. Ik bestel hier nooit meer. Ga maar naar Pizzeria Pompeii, die doen het een stuk beter This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik mis een track functie waar ik de status van de bestelling kan volgen en de verwachte bezorgtijd. Nu kwamen de pizza’s 45 minuten later dan gevraagd. Met alle drukte alle begrip hiervoor. Maar als we dit hadden kunnen zien had ik niet hoeven bellen. 8/3/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer een heerlijke pizza 7/19/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/27/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ongelofelijk snelle bezorging, 4 pizza's en 2 pasta's een kwartier na bestelling bezorgd. Heerlijk gegeten, beste pizzabezorgers van Amersfoort 6/27/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wilde telefonisch bestellen ivm grote bestelling (15 pizza’s), niet telefonisch bereikbaar. Bij online bestellen aangegeven waar af te geven om 17:30-17:45. Bezorgen ze om 17:10 zodat mijn hele gezelschap op 17:30 aan de koude pizza zit. Bezorgers gaven als excuus dat ze alleen maar bezorgen. Echt slechte service. 6/22/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alle 4 pizza’s waren heerlijk en super warm! Top! Snelle en super vriendelijke bezorging! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig, verse asperges gebruikt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles voldeed aan de verwachting heerlijke pizza. 5/20/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat er saus aan de buitenkant van de doos zat, daardoor werd kleding vuil en kon direct in de was 5/16/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer voortreffelijk 5/6/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza heel zout en verbrand. Website prima, zou handig zijn als er iets van plaatjes bij zitten. 4/25/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was erg nat. Bodem was daardoor zompig. Smaak was prima. 4/13/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat het eten 20 min te vroeg was en dat de pizza’s niet waren gesneden ondanks dat dit was aangegeven. Vandaar minder sterren voor het bezorgen. 4/1/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's, goede service en vriendelijke mensen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s kwamen pas na een uur. Pizza’s waren erg klein, kleiner dan 24 cm. Pizza Sandro was zonder paprika besteld, maar zat er wel op. 3/26/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's, tot aan de deur op de camping bezorgd. De tagliatelle carbonara vonden we niet zo lekker, dikke erg zoute saus en hele zachte pasta 3/19/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk pizza gegeten. Vriendelijke bezorger. 3/18/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en goed 3/17/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza! En aardige mensen! 3/16/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer voortreffelijk. Alleen uur later als afgesproken. Even een telefoontje met het wordt wat later had fijn geweest. Nu zelf maar gebeld na 50 minuten na de verwachtte bezorgtijd… maar genoten van de calzone pizza’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgd in 20 minuten! En echt lekkere pizza. Aanrader! 3/1/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg laat, bij bellen werd daar weinig begripvol op gereageerd pizza’s waren wel heel erg in het midden belegd waardoor er heel veel korst was 2/25/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
altijd (al 20 jaar) tevreden klant alleen vanavond kregen we niet wat we besteld hadden. Zal aan de storm liggen, dus oké This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte pizza’s. Eentje ging er fout, werd snel nageleverd. Goede service! 2/19/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal heel tevreden, maar nu besteld terwijl de zaak gesloten was en wel afgerekend.. kortom deze keer erg ontevreden 2/19/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Attente bezorger, keurige jongen! 2/12/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd en heerlijke pizza's 2/8/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s met lekkere bodem en goede hoeveelheid ingrediënten erop. Misschien wel handig als ze al in stukken gesneden waren geweest door jullie. 2/1/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
pizza tonno was erg donker 2/1/2022
Pizza Sandro 4 stars after 558 reviews
Pizza Sandro