Reviews


4 stars after 222 reviews
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superaardige bezorger en het eten was nog super warm, zo niet heet.... ik ervaar dat bij andere bezorgservices ook weleens anders! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We kregen niet het juiste beleg op de bestelde pizza's. Ook waren jullie niet telefonisch bereikbaar om er wat aan te doen. 3/2/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden bij onze twee pizza's extra ingrediënten besteld. Voor 1 pizza 1 en voor de andere pizza 2 extra ingrediënten. Die zaten allemaal op 1 van de pizza's. Verder duurde het een half uur voor de pizza's er waren. Dat is op zich niet erg, maar wel als je het idee hebt dat de pizza's al langer klaar waren maar de bezorging lang duurde. De pizza's waren namelijk niet goed warm meer. 2/25/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza en bezorging 2/22/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza met ham en champignons zonder champignons! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was goed warm en heerlijk. 2/9/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's die snel en warm (!) worden afgeleverd. Top! 2/2/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben meer dan een uur op onze pizza moeten wachten. Ze waren wel lekker. 1/30/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker! 1/23/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Oké, de sneeuw dat niet mee. Maar na 1,5 uur wachten, 10 keer bellen en een online terugbelverzoek heb ik hem zelf maar bij Sandro opgehaald. Hij was best lekker, gratis drinken was prima opgelost. 1/22/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/20/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/20/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/30/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/30/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/30/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's, maar wel iets wat vettig. 12/29/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd zijn de pizza's rijkelijk belegd, vers en warm bij aflevering. Altijd ruim binnen de afgesproken tijd. Voor ons geen andere pizza's dan die van Sandro Amersfoort. 12/28/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/18/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/16/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza heerlijk, maar bezorging duurde erg lang. Verder vreemd dat de 5% korting bij online bestellen niet is klopt 12/14/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aardige bezorger en een goede pizza! Mijn pizza werd ook snel geleverd. 12/8/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/7/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's. Razendsnelle bezorging. Vriendelijke bezorger. 12/6/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/2/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was heel vochtig doordat hij was ingepakt met aluminiumfolie. Daarnaast was de pizza met veel groenten ook vochtig, logisch maar door de dunne bodem hingen de pizzastukken meteen slap bij t eten. Smaak was goed 11/29/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren beide heel erg zout en daardoor niet bijster lekker 11/23/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was er vlot en de pizza's waren loeiheet. Maar veel te zout en niet-gekruid. De bodem is matig. De salade was niet aangemaakt. Was eerste en tevens laatste bestelling bij Pizza Sandro This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/11/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren lekker van smaak, maar de bodem was slap en waterig. 11/8/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pasta, en keurig op tijd bezorgd! Zelf de salade was lekker... Pizza Sandro = Top! 11/8/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/4/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering. Prima pizza! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/4/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza, keurig op tijd en warm. 11/2/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk. De website is nieuw en veel fijner om te bestellen. 10/30/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele geode en smaakvolle pizza's, met een geode service! 10/10/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/7/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg vettig, waardoor de pizza erg nat was en slap. 9/15/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza's. Heerlijk heet bezorgd! 9/13/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik koos op mijn pizza extra olijven, maar kon niet tussen groene of zwarte kiezen. Helaas kreeg ik dus de zwarte die ik niet lust. Verder prima pizza en goede service! 9/10/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en een lekkere pizza, top! 9/8/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 9/5/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/2/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fruiti di mare was erg flauw. Veel vis echter geen verse vis. Liever minder belegd maar dan wel met verse producten. Bodem prima. 8/27/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede verse pizza , mooi opgemaakt 8/23/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! Als je de pizza gesneden wil hebben, gewoon even vragen :) 8/21/2018
Pizza Sandro 4 stars after 222 reviews
Pizza Sandro