Reviews


4 stars after 617 reviews
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De calzone was goed gevuld, alleen jammer dat het 80% ham was. Meeste van deze pizza weggegooid. Jmmr 5/13/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt intens genoten van het eten, en de bezorging was super snel! 4/25/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/20/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd lekkere pizza! 4/16/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dag, de pizza's en de bezorging waren prima, maar zou u de volgende keer de naam van de pizza op de doos willen schrijven? Met 15 verschillende pizza's was het moeilijk te zien welke pizza in de doos zat. Dank je wel! Eva 3/26/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlotte bezorging. Vriendelijke bezorger. Lekkere calzone con carne 3/20/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gewoon zoals het hoort! top 3/15/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal tevreden over de pizza’s maar vandaag was het een ramp. Dozen van de pizza’s ingedeukt zodat kaas aan de doos bleef kleven. 1 pizza’s droop van het vet en bij de andere ontbrak de extra bestelde gorgonzola van 2,75. En dan ook nauwelijks warm. Jammer. Gebeld en klacht overgebracht maar kreeg niet het idee dat het serieus werd genomen. Kreeg wel aanbod voor nieuwe pizza’s. Maar ja dat vind ik dan zonde van het eten. Dat ga ik niet weggooien. Smaak was overigens wel goed. 2/17/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's waren goed. Service en afhandeling waren helaas matig. 2/16/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat is pazza?? 2/10/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/26/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza kwam een kwartier later. Pizza was lekker maar wel aan de koude kant. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger vergat het toetje maar leverde vlot na This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden een dure, rijk gevulde pizza besteld, maar kregen een heel simpele, lauwe pizza. Na een telefoontje hebben ze de fout direct hersteld en kregen we alsnog een lekkere en goed warme pizza. Goed opgelost. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta met kip en pesto had te weinig zout. Normaal gesproken is die beter, maar dit keer echt smakeloos. 11/22/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijke pizza 11/15/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger belde keurig 5 min van tevoren, zoals gevraagd. Pizza's waren alleen niet gesneden. 10/4/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voorsnijden was gewenst, zou net iets meer extra zijn....wel erg lekker 9/5/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, supersnelle bestelling, maar de website kan nog wat werk gebruiken :) Het updaten van de cart (toevoegen, aantal wijzigen, weghalen) is SUPER traag, en lokt dubbel-clicks uit. Mail me voor meer info This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd en goed te eten, heerlijke pizza's This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat erg weinig salami op de pizza Etna en de tomatensaus lag als een kwakje in het midden. Had beter uitgespreid kunnen worden. Pizza was wel smakelijk. 8/12/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en werd super snel bezorgd!! 7/25/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
En deze keer echt supersnel!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
superlekker en vooral bijzonder: de pizza's waren nog heel heet! 7/11/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, geen vet op de doos. Lekkere goed belegde bodem. Goede prijs en snelle levering. 7/8/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal 5 sterren want deze pizzeria is de beste. Bodem was nu in het midden erg dun zodat de punten nattigheid naar beneden vielen. Geen probleem, volgende keer bestel ik toch weer bij Sandro. 6/10/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren er heel snel en ze waren heerlijk 5/19/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie pizza's iedere keer. Bestellen daar minstens een keer in de maand en nog nooit teleurgesteld. 5/19/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enige wat iers minder was: de artisjokken waren soms een beetje taai, verder erg lekker en snel ook! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je extra ‘beleg’ besteld op je pizza wil ik dat ook wel kunnen zien. Beetje meer mag wel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very tasty and speedy delivery! Will order again.. 4/18/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd Bestelling op tijd Goed eten en warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/16/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren heerlijk en zullen een volgende keer weer bij Sandro bestellen. Omdat de pizza's voor een meeting waren besteld hadden we gevraagd of deze om 17:00 uur bezorgd konden worden. Dit werd toch 17:15 uur. En het zou heel fijn zijn als er een volgende keer servetten worden meegeleverd. Verder prima! 4/11/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren heerlijk en zullen een volgende keer weer bij Sandro bestellen. Omdat de pizza's voor een meeting waren besteld hadden we gevraagd of deze om 17:00 uur bezorgd konden worden. Dit werd toch 17:15 uur. En het zou heel fijn zijn als er een volgende keer servetten worden meegeleverd. Verder prima! 4/11/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog nooit zulke slechte pasta carbonara gehad. Zat geen smaak aan en de stukjes spek waren gewoon plakken ontbijtspek wat bruin was 3/28/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De enige echte Italiaanse pizza's van Amersfoort 3/21/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza! 3/16/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijk en overzichtelijk 2/23/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Salade echt te klein voor de prijs 2/3/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer prima geregeld allemaal. 1/11/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Calzone de lekkerste pizza maar deze keer was hij iets minder. Binnenin was hij koud en normaal zijn de ingrediënten te herkennen maar deze keer was het meer een stoofpotje. Kan het mis hebben maar heb het idee dat het een opgewarmde calzonee was en geen verse. 1/5/2023
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgbestelling op 19:36 uur. Nu is 23:10 en ik nog steeds wacht op... :( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 12/10/2022
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/2/2022
Pizza Sandro 4 stars after 617 reviews
Pizza Sandro