Reviews


4 stars after 247 reviews
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker Zeker de verse groenten in de Calzone This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, warme en lekkere pizza! 7/23/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top 7/23/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was helemaal door elkaar geschud, alle ingrediënten lagen in de doos naast de pizza. 7/8/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slappe pizza met te veel erop gesmeten groente. Ziet er niet smakelijk uit en was ook niet heel lekker. 7/5/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Er was aangebeld bij ons huisnr volgens de bezorger maar wrschlk toch echt verkeerde huisnr geweest, bij check bleek de bel het echt te doen. Is zonder gedoe meteen hersteld, top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en snelle service via online bestelling. Top! 6/27/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Tussen 19.15 en 19.30, alleen om 18.50 al voor de deur?! Gulle lach dat wel. Snelheid van leveren staat bij mij niet voorop, een top pizza wel! Calzone kwam erg veel vocht uit. 6/20/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was helaas niet knapperig maar wat taai. Was bij eerdere bestelling wel goed 6/19/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/14/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/11/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Snelle bezorging. Website niet overal te vinden. 6/7/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima calzone This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat het niet meer mogelijk is om met factuur te werken. 5/23/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/6/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/16/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/11/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superaardige bezorger en het eten was nog super warm, zo niet heet.... ik ervaar dat bij andere bezorgservices ook weleens anders! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We kregen niet het juiste beleg op de bestelde pizza's. Ook waren jullie niet telefonisch bereikbaar om er wat aan te doen. 3/2/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden bij onze twee pizza's extra ingrediënten besteld. Voor 1 pizza 1 en voor de andere pizza 2 extra ingrediënten. Die zaten allemaal op 1 van de pizza's. Verder duurde het een half uur voor de pizza's er waren. Dat is op zich niet erg, maar wel als je het idee hebt dat de pizza's al langer klaar waren maar de bezorging lang duurde. De pizza's waren namelijk niet goed warm meer. 2/25/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza en bezorging 2/22/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza met ham en champignons zonder champignons! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was goed warm en heerlijk. 2/9/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's die snel en warm (!) worden afgeleverd. Top! 2/2/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben meer dan een uur op onze pizza moeten wachten. Ze waren wel lekker. 1/30/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker! 1/23/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Oké, de sneeuw dat niet mee. Maar na 1,5 uur wachten, 10 keer bellen en een online terugbelverzoek heb ik hem zelf maar bij Sandro opgehaald. Hij was best lekker, gratis drinken was prima opgelost. 1/22/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/20/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/20/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2019
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/30/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/30/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/30/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's, maar wel iets wat vettig. 12/29/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd zijn de pizza's rijkelijk belegd, vers en warm bij aflevering. Altijd ruim binnen de afgesproken tijd. Voor ons geen andere pizza's dan die van Sandro Amersfoort. 12/28/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/18/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/16/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza heerlijk, maar bezorging duurde erg lang. Verder vreemd dat de 5% korting bij online bestellen niet is klopt 12/14/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aardige bezorger en een goede pizza! Mijn pizza werd ook snel geleverd. 12/8/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/7/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's. Razendsnelle bezorging. Vriendelijke bezorger. 12/6/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/2/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was heel vochtig doordat hij was ingepakt met aluminiumfolie. Daarnaast was de pizza met veel groenten ook vochtig, logisch maar door de dunne bodem hingen de pizzastukken meteen slap bij t eten. Smaak was goed 11/29/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2018
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren beide heel erg zout en daardoor niet bijster lekker 11/23/2018
Pizza Sandro 4 stars after 247 reviews
Pizza Sandro