Reviews


4 stars after 393 reviews
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had extra kaas en salami besteld, de salami was oké maar de extra kaas vond ik wat weinig 1/23/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, snelle bezorging! 1/16/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren heerlijk maar helaas ontbrak de extra toegevoegde en betaalde artisjok. 12/24/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's kwamen snel en het was oké. 12/18/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben pizza’s besteld en pasta alles was super lekker! 12/12/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
bezorger had geen wisselgeld en ook geen pinapparaat bij zich. Piuzza werd een twintig minuten eerder bezorgd dan gevraagd 12/9/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele vriendelijke bezorger! Top 12/2/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza bodem was minder goed dan voorheen en lijkt veranderd. De bodem is broodachtig. We zouden in de toekomst een echte, dunne bodem willen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit, snelle levering, jammer dat er bezorgkosten worden berekend ongeacht de hoogte van de bestelling. 11/27/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er miste voor de tweede kee meerdere ingrediënten op pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en snel bezorgd! Wel n beetje dikke bodems en wat zoeken op de kaart (tip: alfabetische volgorde per paragraaf!). 11/20/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/19/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als jullie de pizza's met een elektrische scooter bezorgen geef ik 5 sterren. 11/16/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en snel 11/13/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top 11/13/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer heerlijk 11/6/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en snel bezorgd! 11/4/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had verzocht geen paprika in de Calzone di carne, helaas zat dit er op mijn vrouw is ziek geworden 11/2/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De topping ingrediënten zijn vers, goed en smakelijk maar de bodem is niet lekker, lijkt kant en klaar want ze waren anders dan voorheen, alle drie precies even groot, rond en te dik.Voorheen hadden jullie juist de beste bodem, knapperig, dun, traditioneel gemaakt. Heel jammer want nu zullen we niet meer bestellen. 10/21/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, gaan hier wel vaker bestellen denk ik 10/21/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super beleefde vriendelijke bezorger compliment 10/21/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, op afgesproken tijdstip klaar. 10/17/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Een pizza was vergeten bij de bezorging. Gelukkig erg snel opgelost waarvoor dank. De website werkt fijn maar mijn bestelbevestiging kreeg ik pas toen de pizza’s al een poosje op waren 10/15/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima allemaal, goede kwaliteit en nette aflevering 10/3/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's 9/15/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er stond in mijn overzicht van afrekenen geen bezorgkosten terwijl die bij de finale afrekening er wel aan waren toegevoegd 9/11/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas geen spek zoals besteld. 9/9/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke vegetarische pizza’s 😀 9/8/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza zoals in een goed restaurant. 9/4/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Redelijk smakeloze pizza, met slappe rucola er op. De salade bestond uit een prakje oranje sompige sla met een zure dressing. Pizza was niet vet. Dat was een voordeel. Ook super snelle bezorging. 9/1/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza's en salade. Miste helaas de kappertjes op een pizza, maar verder helemaal goed. 8/31/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
spaghetti met vis was veel te zout, heb maar de helft kunnen eten. dessert was wel goed 8/27/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, warm bezorgd en op tijd! 8/27/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza en excact op gevraagde bezorgtijd geleverd. Top! 8/14/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bevestigingsmail kwam na een half uur pas binnen. Verder alles top! 8/13/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/1/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende bezorging en heerlijke pizza. Bij het bestellen is het alleen heel onduidelijk dat je het formaat moet aangeven voordat je de pizza kan bestellen. De extra kosten voor IDEAL zijn achterhaald, zeker in coronatijd, en dat je ook bij een bestelling van boven de 20 euro nog bezorgkosten betaalt, vind ik overdreven. Maar de pizza's waren heerlijk en goed warm en de bezorger was heel vriendelijk. 7/31/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great pizza and fast delivery! 7/29/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd goed! 7/29/2020
Pizza Sandro 4 stars after 393 reviews
Pizza Sandro