Reviews


4 stars after 423 reviews
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, spicy, knapperig, warm en super snel geleverd! Wat wil je nog meer? 5/6/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s! Dunne knapperige bodem! Authentieke smaak! 4/23/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal prima , snelle bezorging ook ! 4/14/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hadden aangegeven / verzocht te bezorgen tussen 18.00 en 19.00. De pizza's stonden echter al rond 17.15 op de stoep. Gelukkig waren we thuis en konden we ze in ontvangst nemen, hebben dus vroeg gegeten. Johan 4/9/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas verkeerde pizza bezorgd, netjes snel en kosteloos opgelost! Super service! 4/7/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
supersnelle bezorging 3/27/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer aardige bezorger en het eten was heerlijk! Complimenten 3/18/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom miste er wat op de pizza, deze keer de verse tomaat. Vorige x de asperges en een keer eerder het ei. Jammer. 3/17/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en pizza’s van goede kwaliteit. Met mogelijkheid voor extra toevoegingen. 3/15/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer smaakvol!!! 3/13/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, warm en vers geleverd. Goede pizza’s! 3/12/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Om 17:14 op een zaterdag de bevestiging van mijn bestelling, om 17:26 werd er aangebeld en werden de pizza’s afgeleverd waarbij de stoom uit de bezorgtas kwam. De pizza’s waren heerlijk warm en was bedekt met verse ingrediënten. De smaak kan nog ietsje beter, maar dat is persoonlijk. Kortom, top pizza 🍕 3/6/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijje pizza's! 2/19/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/11/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Late bezorging. Slechte kwaliteit. Sompige pizza. Andere pizza met maar liefst 4 stukjes kip. 2/6/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb reeds privé gestuurd met foto’s. 1 erg zwarte pizza . Vaak gaat het goed maag dit keer niet. 2/5/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had extra kaas en salami besteld, de salami was oké maar de extra kaas vond ik wat weinig 1/23/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, snelle bezorging! 1/16/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren heerlijk maar helaas ontbrak de extra toegevoegde en betaalde artisjok. 12/24/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's kwamen snel en het was oké. 12/18/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben pizza’s besteld en pasta alles was super lekker! 12/12/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
bezorger had geen wisselgeld en ook geen pinapparaat bij zich. Piuzza werd een twintig minuten eerder bezorgd dan gevraagd 12/9/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele vriendelijke bezorger! Top 12/2/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza bodem was minder goed dan voorheen en lijkt veranderd. De bodem is broodachtig. We zouden in de toekomst een echte, dunne bodem willen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit, snelle levering, jammer dat er bezorgkosten worden berekend ongeacht de hoogte van de bestelling. 11/27/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er miste voor de tweede kee meerdere ingrediënten op pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en snel bezorgd! Wel n beetje dikke bodems en wat zoeken op de kaart (tip: alfabetische volgorde per paragraaf!). 11/20/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/19/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als jullie de pizza's met een elektrische scooter bezorgen geef ik 5 sterren. 11/16/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en snel 11/13/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top 11/13/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer heerlijk 11/6/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en snel bezorgd! 11/4/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had verzocht geen paprika in de Calzone di carne, helaas zat dit er op mijn vrouw is ziek geworden 11/2/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De topping ingrediënten zijn vers, goed en smakelijk maar de bodem is niet lekker, lijkt kant en klaar want ze waren anders dan voorheen, alle drie precies even groot, rond en te dik.Voorheen hadden jullie juist de beste bodem, knapperig, dun, traditioneel gemaakt. Heel jammer want nu zullen we niet meer bestellen. 10/21/2020
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, gaan hier wel vaker bestellen denk ik 10/21/2020
Pizza Sandro 4 stars after 423 reviews
Pizza Sandro