Reviews


4 stars after 465 reviews
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's die niet te vet zijn en precies op het afgesproken tijdstip bezorgd . 9/11/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond het gewoon niet lekker; onitaliaans pittig, te vet, te zout; niet direct voor herhaling vatbaar…. 9/10/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer helemaal goed ‼️ 8/27/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tasty pizza's, on time delivery, nothing to complain about. The only thing is that I upgraded to fresh mozzarella, while I did not really see the difference with the other pizza's in our order, though they were different pizza's so I'm not sure about that. Will definitely order here again! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza ooit ‼️ 8/18/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza’s en snel geleverd ! 8/7/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Weinig beleg en deze was verschoven 8/3/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende rijk belegde pizza’s! Zijn bezorgd in het aangegeven tijdslot en waren nog heet bij aankomst. Gewoon super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd, iets te vet in het midden maar mogelijk veroorzaakt door mijn samenstelling. Smaak zoals altijd verder uitstekend 7/24/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima en smaakte heerlijk! 7/23/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was naar wens, goede kwaliteit 7/12/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! Snelle vriendelijke bezorging. 7/12/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren niet echt warm meer. Wel keurig op tijd bezorgd! 7/7/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/7/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke lasagna en snelle bezorging 7/6/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste lezer, ik heb Zondag 4 juli per ongeluk 2 x hetzelfde bedrag betaald. Kunt u dat terugstorten op mijn rekening? Hartelijk dank. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk! 6/25/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Heel jammer van matige kwaliteit pizza (zeer weinig topping dis pizza deegbal), laffe salade voor een te hoge prijs en hoge minimale bestelbedrag en extra kosten voor betalen via Ideal. 6/18/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd en ook nog eens mega lekker!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 pizza’s besteld, na 75 minuten gebeld waar het bleef en bleek onze pizza’s bezorgd te zijn bij een groepje hangjongeren wat ongeveer 300 meter van ons huis afstond. Na nog zo’n 25 minuten kregen we dan eindelijk onze pizza’s, na zo’n blunder verwacht je toch wel iets van een tegemoetkoming maar dat zat er niet in. Pizza’s waren overig lekker (wel een beetje vettig maar heerlijke dunne bodem) maar zullen niet snel nog eens bestellen, misschien afhalen alleen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Onze grote bestelling was snel klaar en bezorgt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk snel bezorgd! 5/29/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s! 5/24/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, uitgezocht op een duidelijke website. Altijd snel bezorgd en heel warm! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza zoals het hoort! 5/19/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren heerlijk! Dunne bodem en een krokant randje, zoals het hoort :-) Jullie waren helaas vergeten om wat pepertjes op te doen, maar dat kan gebeuren. We bestellen de volgende keer weer bij jullie en dan zet ik bij notities: niet vergeten de pepertjes! ;-) 5/19/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Foutje bij de bezorging: kan gebeuren, is zeer correct en snel hersteld. We hebben genoten van heerlijke pizza's. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, spicy, knapperig, warm en super snel geleverd! Wat wil je nog meer? 5/6/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s! Dunne knapperige bodem! Authentieke smaak! 4/23/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal prima , snelle bezorging ook ! 4/14/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hadden aangegeven / verzocht te bezorgen tussen 18.00 en 19.00. De pizza's stonden echter al rond 17.15 op de stoep. Gelukkig waren we thuis en konden we ze in ontvangst nemen, hebben dus vroeg gegeten. Johan 4/9/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas verkeerde pizza bezorgd, netjes snel en kosteloos opgelost! Super service! 4/7/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
supersnelle bezorging 3/27/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer aardige bezorger en het eten was heerlijk! Complimenten 3/18/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom miste er wat op de pizza, deze keer de verse tomaat. Vorige x de asperges en een keer eerder het ei. Jammer. 3/17/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en pizza’s van goede kwaliteit. Met mogelijkheid voor extra toevoegingen. 3/15/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer smaakvol!!! 3/13/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, warm en vers geleverd. Goede pizza’s! 3/12/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
Pizza Sandro Utrechtseweg 49 033-4615417
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Om 17:14 op een zaterdag de bevestiging van mijn bestelling, om 17:26 werd er aangebeld en werden de pizza’s afgeleverd waarbij de stoom uit de bezorgtas kwam. De pizza’s waren heerlijk warm en was bedekt met verse ingrediënten. De smaak kan nog ietsje beter, maar dat is persoonlijk. Kortom, top pizza 🍕 3/6/2021
Pizza Sandro 4 stars after 465 reviews
Pizza Sandro